هودها، به عنوان یکی از مهمترین وسایل در آشپزخانه، به منظور از بین بردن بوها، دود، بخار و چربیهای تولید شده در فرآیند آشپزی استفاده میشوند. این ابزارها در انواع مختلفی موجود هستند. در زیر، به برخی از انواع هود ها اشاره خواهیم کرد
هودهای جزیرتوه (Island Hoods)
این هودها بر روی یک جزیره آشپزخانه یا در محل قرارگیری مرکزی قرار میگیرند. آنها دارای شیشهای شفاف یا فلزی برای جذب بخار و چربیها هستند و میتوانند یک نقطه محوری در دکوراسیون آشپزخانه باشند.
هودهای دیواری (Wall-Mounted Hoods)
این نوع هودها بر روی دیوار نصب میشوند. آنها دارای یک لوله جذب هوای دود و بخار هستند که به خارج از ساختمان میرود. این هودها معمولاً به صورت عمودی بر روی اجاق یا ایستگاه پخت و پز قرار میگیرند.
هودهای توکار (Under-Cabinet Hoods)
این نوع هودها زیر دستگاه پخت و پز در یک کابینت نصب میشوند. آنها از بین برنده بخار و چربیها با استفاده از فیلترها و موتورهای داخلی هستند و هوای پاک شده را به داخل آشپزخانه بازمیگردانند.
هودهای نیمه جزیره (Semi-Island Hoods)
این نوع هودها بر روی یک ایستگاه پخت و پز نصب میشوند که به دیوار متصل است. آنها یک شیشه شفاف یا فلزی برای جذب بخار و چربیها دارند و به عنوان یک جزء ترکیبی از هودهای جزیره و دیواری عمل میکنند.
هودهای ترکیبی (Combination Hoods)
این نوع هودها علاوه بر عملکرد هود، دارای اجاق گاز یا اجاق برقی هستند. آنها هود و اجاق را در یک واحد ترکیب میکنند و معمولاً بر روی کابینت نصب میشوند.
هودهای قابل تمدید (Downdraft Hoods)
این نوع هودها در کنار اجاق یا ایستگاه پخت و پز قرار میگیرند و به طور عمودی از جنبهی مخالف بوها و چربیها جذب میکنند. سپس، با استفاده از یک سیستم جذب، هوای آلوده به بیرون از ساختمان خروجی مییابد.
سخن پایانی
هر نوع هودی دارای ویژگیها، مزایا و معایب خود است. در انتخاب هود مناسب برای آشپزخانهتان، نیازها و شرایط خاص خود را در نظر بگیرید و از طریق مطالعه و مشاوره با کارشناسان، بهترین تصمیم را بگیرید.همچنین میتوانید برای دریافت مشاوره درباره ی خرید هود با کارشناسان دییرهوم در تماس باشید.